Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГРАЂАНИСТИ ЧУЈЕТЕ ЛИ, МУНИРА СУБАШИЋ (“МАЈКЕ СРЕБРЕНИЦЕ”) ПРОРОКУЈЕ: Ако Бог да за кратко вријеме Европа ће бити више исламска него хришћанска!

Покровитељи и коспонзори овог беспризорног антисрпског акта који има за циљ жигосање цјелокупног српског народа данима и мјесецима држе слово о томе да без прихватања њихове „истине“ о злочину у Сребреници нема помирења и просперитета у региону тзв. Западног Балкана.

Посебно улогу у жигосању Срба у читавој сребреничкој проблематици има удружење “Мајке Сребренице“ које је својим досадашњим дјеловањем потврдило да се ради о стопроцентном политчком пројекту који за интересе страних сила доприноси дестабилизацији региона и немогућности остваривања сарадње у истом на корист свих народа, пише Борба.

Док у јавности изигравају мученице, а уствари потпирују националну и вјерску нетрпељивост, чланице „Мајки Сребренице“ увећавају иметак и новчанане билансе на својим жиро-рачунима.

Својим нетрпељивим изјавама који превазилазе оквире Балкана посебно се истиче предсједница удружења Мунира Субашић.

Она је у једном од бројних контроверзних јавних иступа изјавила да ће Европа „за кратко вријеме више бити исламска него хришћанска“.

– Европа и свијет не воле ислам, иако, ако Бог да за кратко вријеме Европа ће бити више исламска него хришћанска – поручила је Мунира која ових дана, због подршке Црне Горе Резолуцији у Сребреници, благосиља Милојка Спајића на исти наћин на који је деценијама Мила Ђукановића.

Ова скандалозна и хегемонистичка изјава са елементима џихадизма, наравно није изазвала критике у међународним и регионалним оквирима, јер према етичким скрупилима држава, политичара, аналитичара, медија и НВО који деценијама скупа покушавају Србима наметнути колективну кривицу, Мунира и њене другарице (тј. Муслимани у Босни) се представљају као живи мученици и жртве нечовјечне и ничим изазване српске агресије.

Да ли ће свој став поводом грађанског сукоба у Босни и квалификације злочина у Сребреници промијенити европски моћници, уколико се обистине Мунирина надања, показаће вријеме испред нас.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!

ТРАГИКОМЕДИЈА ИЛИ ШПИЈУНИ СУ МЕЂУ НАМА, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Шверцери цигарета под пратњом АНБ-а и уз помоћ појединих свештеника састављали владу у Острогу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

ШТАМПА: Нови број “Гласа Холмије”!

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

babunski

СТАРИ ЧЕТНИЦИ: Војвода Петко Илић из Старог Нагоричина!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!