Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГРАЂАНИН ИМА РИЈЕЧ: Тужиоче Владимиру Нововићу тражим правду, имам права на њу!

Сања Мијушковић из Будве на адресу портала послала је отворено писмо Владимиру Нововићу, специјалном државном тужиоцу. Објављујемо га комплет.

Отворено писмо СДТ Владимиру Нововићу,

Поштовани тужиоче већ скоро двије године обијам врата вашег тужилаштва у нади ДА ПРАВДА СТАНУЈЕ бар у тунелима наших институција, али нажалост ништа.

Овим путем вам се јавно обраћам и молим да погледате доказе достављене Вукасу Радоњићу, као и Мири Церовоц . Ако нијесте легализовали отмице, а мислим да нијесте , молим вас за провјеру мојих кривичних пријава. Ради се о дјеци, да не наводим ДЕТАЉЕ достављени су вам. Што се тиче новог Врховног тужиоца и наде у неке промјене реалност и стварност за грађане је много другачија. Немојте подцјењивати то што себе заступам, јер ми Устав то омогућава а самим тим је и одговорност судија и тужилаца врло јасна ДА МЕ УПУТЕ И ОМОГУЋЕ И ОДБРАНУ И ДОКАЗИВАЊЕ ПРАВДЕ .

И ЛАИЧКА ЈАВНОСТ ТРАЖИ ПРАВДУ и има право на њу.

Институције и оваква поступања застиЋени су НВО сектором,разним омбудсманима ТАКО ДА МЕНИ КАО неупућеној изгледа као да је систем ХЕРМЕТИЧКИ ЗАТВОРЕН .

У вашем тужилаштву неко врши опструкцију предмета, јер ја вама вјерујем да селекције нема и да ви и ваши тужиоци поступате по закону -неселективно.

Ако је ОПСТРУКЦИЈА И ОНЕМОГУЋВАЊЕ ДОКАЗИВАЊА КРИВИЧНО ДЈЕЛО мислим да као СДТ у којег СУ УПРТЕ СВЕ НАРОДНЕ ОЧИ И ОЧЕКИВАЊА,  онда молим да одреагујете, провјерите поступање ваших колега или запослених око свих вас .

Ми немамо директне проблеме од момака који су одлучили да пређу границу начину пословања већ имамо проблем од оних који у инститицијама ЗАСТУПАЈУ ДРЖАВУ и тргују са правом и правдом.

Тужиоци, инспектори штите своје колеге, тужиоци тужиоце, судије судије, преваранти преваранте, а НАРОД ЈЕ НЕСРЕЋНО ОКРЕНУТ један против другог .Створен је болестан амбијент у којем се сви гушимо. КОРУПЦИЈА ЈЕ ИЗ УЧИЊЕНОСТИ ЕВОЛУИРАЛА У ТРГОВИНУ, трговина нашим животима јер је неко УМИСЛИО ДА ЈЕ креатор наших малих живота .

Ако нијесте упућени у моје поднеске онда нешто не ваља у вашем окружењу .

Молим да ме барем путем мејла лично обавијестите о поступању поводом мојих обраћања.

С поштовањем Сања Мијушковић

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ТРАГИКОМЕДИЈА ИЛИ ШПИЈУНИ СУ МЕЂУ НАМА, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Шверцери цигарета под пратњом АНБ-а и уз помоћ појединих свештеника састављали владу у Острогу!

ДПС МОРАЛ: Живот дајем, Мила не дајем!

СРЕБРЕНИЦА ПОСВАЂАЛА И БОШЊАКЕ: Хамдија пријетио Емиру!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

ШТАМПА: Нови број “Гласа Холмије”!

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

pio

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!