Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ВЛАДА СРПСКЕ: Бошњаци не желе Србе у БИХ, али би хтјели да узму све српско!

Свједоци смо порука мира које ових дана долазе из Републике Српске, као и позива предсједника Републике Српске Милорада Додика да данашње обиљежавање у Сребреници прође мирно и достојанствено, наведено је у саопштењу Владе Републике Српске.
Наравно из ФБиХ упорно стижу супротне поруке, поставља се питање да ли Бошњаци желе да живе са осталим народима у БиХ. Судећи према изјавама које се могу чути из ФБиХ они не желе Србе у БиХ, али желе оно што је српско у БиХ. Неко ко је члан Предсједништва БиХ не може правити проблеме у функционисању БиХ, а то Денис Бећировић константно чини, како на унутрашњем плану, тако и на међународном – истиче се у саопштењу.

Откако је Бећировић, додају, на том мјесту континуирано ради против српског народа, а суштиниски би требао да има потпуно другачију уставну улогу, што потврђује и његово данашње обраћање у Сребреници.

Поставља се питање након оваквих изјава ко је против Дејтона, и ко након 30 година од рата жели да оствари ратне циљеве.Српски народ то не може дозволити. Позивамо међународну заједницу да се огласи и каже има ли мјеста за Србе у овој земљи. Због ратнохушкачких изјава које у посљедње вријеме долазе из ФБиХ Срби се не осјећају добро, а подсјећамо да су Срби најстарији народ на овим просторима, важно је нагласити да им се неће остварити идеја да Србе протјерају – наглашено је у саопштењу Владе.

Позивају нелегалног високог представника Кристијана Шмита и амабасадора САД-а у БиХ Мајкла Марфија да се огласе поводом оваквих изјава, нека кажу шта мисле, како би Срби знали шта им је чинити.

Сваки дан се из ФБиХ нападају Срби и Србија, измишљају се проблеми, нападају се кадети из Србије, а муџахедини и повратници са страних ратишта нису проблем. Постављамо питање међународној заједници да ли жели мир и може ли гарантовати права и слободе за сва три народа у БиХ. Данашњи представници Бошњака, треба да траже кривца у својим политичким претходницима, који су пристали и дали потпис за овакву БиХ, засновану на Дејтонском споразуму, ако им то не одговара нека у њима траже кривца, а не у српском народу – поручују из Владе Српске.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

АТЕНТАТ, BRAKE NEWS ИЛИ СТАРИ РАЧУНИ: Владао 30 година, довео грађане до просјачког штапа, распродао фабрике и обогатио се, а данас морамо да га чувамо!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman8

БОШЊАЧКИ ПУТЕВИ БЕСПУЋА: Брину о Сребреници, злочине Османа Растодера у Плаву и Гусињу ни да помену!

spurnjik

КАКО ТАТА КАЖЕ: Влада Црне Горе забранила рад и емитовање руских медија!

tihomir1

РЕАКЦИЈЕ НА УКИДАЊЕ РУСКИХ МЕДИЈА, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ (УНЦГ): Људи који воде Владу ЦГ су слијепи послушници америчке амбасаде у Подгорици!

pakao

МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Над Црном Гором се надвила сјенка (Андрија Мандић и капела) мрачнија од италијанске на Петровдан 1941. године!

Gornje-Zaostro-Krug-17-768x432

ЗАОСТРО КОД БЕРАНА: Голуб Добрашиновић, жив се предати Турцима није хтио, братсва дијелио на људе и нељуде!