Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ВИЈЕСТИ” ИЛИ ДРУГОСРБИЈАНСКИ ВАЗАЛНИ МОНТЕНЕГРИНИ: Шолак, само реци, уље нећемо јести!

Пише: Иван Милошевић

Другосрбијанци добили су своје вазале у Црној Гори! Пронашли су Монтенегрине, сиве тиће и Милове сестриће, који ће у име монтенегриснтва пласирати другосрбијанске ставове и преко Црне Горе обрачунавати са Александром Вучићем, али и осталима који не припадају њиховој сорти! 

Медијски је неукусно ( благо речено) шта “Вијести” пишу и раде посљедњих мјесеци. Таман како тата Шолак каже, ни мање ни више од тога. Балша Брковић је јутрос оплео по уљу, сунцокрету и утврдио да је Србија забранила увоз уља у Црну Гору. Каже да је Вучић прије неки дан преварио Србе и остале у Црној Гори када је рекао да забране уља за ЦГ нема и да је то рекао због својих домаћих вазала. Балша је ударио контру Вучићу и његовим домаћим вазалима и испрсио се као прави другосрбијански вазал и открио Америку – Вучић је наредио забрану извоза уља у ЦГ и тачка! И са чиме Балша замајава обичне грађане. Тјера их да се сјете 90-тих када боце уља није било ни за лијек, па најављује нешто слично. И ко онда призива 90-те, обични и нормални Срби или ови Монтенегрини са Другосрбијанском заставом у џепу?

 

Пођох јутрос у “Лаковић” да видим шта је са уљем, када тамо стање редовно. Витрине крцате уљем, а нема ни гужве, односно унезверених грађана који се јагме за флашу уља и стварају уљне залихе. Стање редовно, боце уља се одмарају на полицама и све је као што је било. Једино Балша “Лаковићу”не вјерује и труби да је крај увозу уља из Србије и најављује да ће се Монтенегро окренути другом уљном тржишту – вјероватно америчком или јужноафричком! Срећа је да грађани изгледа више вјерују Вучићу и “Лаковићу” него Балши!

Када се споје Другосрбијанац и Монтенегрин добије се таква мјешавина од које те стомак заболи, а памет изгори. И нема тог уља који ће све то да залијечи и врати на своје мјесто. Има да буде оно што бити не може и нема тога уља које ће Монтегрине убиједити да нема несташице уља када Другосрбијанци кажу да несташице има. Повуци, потегни, али Монтенгерин и Другосрбијанац су као Сијамски близанци, исту сису сисају и исте купаће носе! И за Србе су им резултати исти – катастрофални!

Прије неки дан “Вијести” су најавиле најезду ратних српских злочинаца и добро су се ангажовали да то спријече. Пишу странице и странице бјекства од Срба и више их у томе не можеш ни стићи, ни престићи. Ипак, имају једну ману! Јутрос прочитах да је тираж “Вијести” око 2200 примјерака! Таман толико имају присталица, односно читаоца, а преведено на језик медијских бројки – мало ко их чита, јер су их ваљда сви прочитали! Пошто “Вијести” имају избољних политичких претензија очекујем да њихова бирачка подршка не пређе обим тиража, па ће и даље каскати за уласком у парламент и даље се довијати на разне начине да преко других пласирају своје монтенегринске идеје – овога пута зачињене Дргусрбијанским сосом!

И док је “Вијестима” све јасно, у српским медијима ништа ми није јасно! Они хладно пролазе против таквих другорбијанско-монтенегринских медијских посластица и ни да направе прилог о уроти Монтенегрина и Дргосрбијанаца против обичних Срба! Умјесто тога довлаче у емисије провјерене Дукљане и заговорнике кроатизације православне Црне Горе и представљају их као вајне интелектуалце и демократе. Смучило ми се када сам прије неко вече у једној емисији на “АдриаТВ” видио главом и брадом Данила Маруновића. Онако се цинички и покварено смије и са таласа, ваљда још увијек, српске ТВ, поручује Србима шта ће бити када се његови врате на власт! 

Гдје ли уче новинарство српски данашњи новинари и њихови уредници, волио бих да знам? Почео сам да сумњам да и они немају неку тајну везу са Шолаком и осталим друштвом из круга “двојке”! Како праве емисије и кога зову у госте, таман као да за савјет питају Бисерко, Кандићку, Шолака и остале медијске антисрпске гуруе из Београда! 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!