Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

Пише: Иван Милошевић

Вечерас ми се смучило! Милан Кнежевић прозива свештенике, стране и домаће шпијуне, Бемаксе и пентхаусе, из цркве опомињу Милана да не суди и пресуђује, а на фејсбуку удбашке дебате ко је крив и ко је украо Србима побједу освојену у августу 2020. године. Црква или Квинта? 

Срби у Црној Гори су сатјерани у ћошак, на њих диже ону ствар ко стигне, ко год било шта од Срба нешто каже, ангажују се државни тужиоци, воде на саслушања и зову на информативни разговор. Ускоро ће почети да хапсе и ако неко каже: Помаже Бог! Нема Бога, нема Оца, владају само домаћи владари бившег режима. Мило позива на освету, Данијел се куне да ће земљу запалити уколико се Мило ухапси, на порталима се Срби називају фашистима и реинкарнацијом праисконског зла са којима се не може живјети и никоме ништа! Тужиоци ћуте, полиција регулише саобраћај и мјери алкохол у крви. Међутим, када неки Србин помене Турке као непријатеље, сав монтенегрински башибозук и чак амбасада Турске дрекне да Црногорци већих пријатеља од Турака у својој историји нијесу имали и да су заправо њихови исконски непријатељи Србијанци и остали Срби! 

И у таквој ситуацији, као неко проклетство, Срби почну међусобно да се обрачунавају! Није им доста, него хоће још и још! Као да их неко за то плаћа или је то њихова генетска судбина – да у најгорим временима за себе крену једни на друге на задовољство других и за њихов ћар! 

Вечерас ми се смучило! Па, је ли могуће да је УДБА или нека друга служба тако јака, жилава до бесвијести, па још има моћ да окрене Србе против Срба! Оне из пентхауса против оних са 50 наслијеђених квадрата!

И све ово Србин мора да гледа! Или да окрене главу од свега и посвети се грађењу сопствене цркве у сопственом дому и коначно прекине сваку везу са профаним, политичким и световним српским животом у Црној Гори! 

Вечерас ми се смучило, а вјерујем да ни сјутра неће бити ништа боље!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!