Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ВЕТЕРАНИ СРПСКЕ: Не треба нам дефиле Армије БИХ, предводи их човјек који је починио злочине над Србима!

Удружења ветерана специјалних јединица Војске Републике Српске од Полиције дистрикта Брчко траже да забрани најављени дефиле 1. марта, јер би обиљежја такозване Армије БиХ угрозила међунационалне односе у граду. Додатну забринутост су изразили због тога што је иницијатор дефилеа Санин Муса, бивши припадник злогласног одреда “Ел Муџахид”, за који се сумња да је починио монструозне злочине над Србима у Возући.

Наглашавају да немају ништа против да свако достојанствено обиљежава своје празнике, али да се оштро противе провокацијама и подизању националних тензија.

Може свако да дође, али нема дефилеа, не долазе ни представници Српске у Брчко дефилеом, него долазимо културно и нормално, обиљежавамо све догађаје, а не правимо проблеме. Очекујемо од Полиције Брчко дистрикта да дефиле забрани, јер се ради о ризичном догађају. Ако га не забране, онда ћемо сутра знати као ћемо и на који начин реаговати – рекао је Петар Цвијетиновић, предсједник Удружења ветерана “Гарда Пантери”.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

ДАН СЈЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА, ГЕНОЦИДА И ДРУГЕ ЖРТВЕ ФАШИЗМА, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Памтимо и поштујемо дубоке и болне ране нашег народа!

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!