Насловна Политика Будва, Царевић тврди: Корона и самоизолација се плаћа 500 и 300 евра!

Будва, Царевић тврди: Корона и самоизолација се плаћа 500 и 300 евра!

Одборници Скупштине општине Будва, предвођени Марком Батом Царевићем и Крстом Радовићем, пробали су јутрос да пробију кордон приватног обезбеђења, како би ушли у зграду Општине. Приватно обезбјеђење и јутрос је спријечило Царевића и Радовића да уђу у зграду општине.

Полиција која се такође налази на вратима општионе, позвала је окупљене да се одмакну два метра и да се крши мјере Националног координационог тијела за заразне болести (НКТ), јер тиме чине кривично дјело. Полицијски старјешина Дејан Ракочевић издао је наређење да се повуку два метра.

Одборници позивају полицију да уклони обезбјеђење које је по њима криминално ангажовано. Царевић позвао полицију да се она повуче. Он је казао да полиција брани криминалце, а њему брани да уђе на радно мјесто.

Маскота окупиране Будве

Слузбеник Општине је казао да могу да дођу на шалтер, али по један одборник.

Одборници траже да оду у скупштинску службу да би предали одлуке због најављене сјутрашње нелегалне сједнице. Царевић, Радовић и грађани се повукли два метра, тразе да се сада сви повуку са улаза.

Окупљеним грађанима, али и полицији и припадницима приватног обезбјеђења, обратио се градоначелник Будве, Марко Бато Царевић.

Штитите криминалце и лопове, ометате људе да раде. И овај командир поред вас крши Устав, и није свјестан да ће одговарати за то. Јеси ли донио папир? Иди кући кукавице. Знате да кршите закон, пола вас се стиди од овога. Морате бити људи прије свега. Мислите да сте нешто постигли пендрецима и сузавцима. Срамота. Заробили сте метрополу туризма. По свијету се само веселе нашој несрећи и вашим лудим главама. Ко је тај да брине о држави а руши је истовремено?, упитао је.

Царевић је рекао да се већ 18. дан спроводи тероро над грађанима Будве и истакао да ће они сигурно бити нова власт, која ће правити Црну Гору у складу са западним вриједностима. Истакао је да се у Црној Гори манипулише са законом, короном – са свим.

Плаћају зе грађани са сјевера по 200 евра, а они који пристану да леже у самоизолацији по 500, рекао је он.

Истакао је да се бори да наша дјеца остану у земљи, као и да читава Европа зна да се власт у Црној Гори није промијенила 3о година.

-Ми се боримо за традиционалну Црну Гору. Ако пресликавамо законе ЕУ везано за истополне бракове, пресликајмо све… Заједно са народом, на изборима, очистићемо Црну Гору од режимских непочинстава, закључио је Царевић.

 

Најновији чланци

Беране: Именован жири за додјелу „Видовданских награда“!

Награда "Радомир П. Губеринић": Удружење ратних добровољаца 1912-1918. њихових потомака и поштовалаца Беране и часопис ''Глас Холмије'' од 2013. године успоставили су завичајну Награду за...

У Србији монархисти формирали „НАДУ“: Вјерују у повратак краља, подржали их Матија Бећковић, Благоје Баковић и Љубинко Ђуровић!

На данашњој заједничкој конференцији за новинаре, Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Демократска странка Србије (ДСС) и 19 удружења и група грађана су потписале коалициони...

Никшићу свануло: Крај владавине ДПС-а, за предсједника СО изабран Немања Вуковић из Демократа!

На данашњој конститутивној сједници СО Никшић за предсједника СО Никшић гласовима 22 одборника изабран је Немања Вуковић из коалиције "Мир је наша нација", против...
video

У Бања Луци: Петеру Хандкеу уручен „Орден Републике Српске“ и „Велика награда Иво Андрић“!

Петеру Хандкеу у Бањалуци предсједниk Републике Српске Жељка Цвијановић данас је уручила Орден Републике Српске на ленти за изузетан рад и заслуге на пољу...

Власт наставља да запошљава кадар „Вијести“: Владан Жугић специјални изасланик у Загребу!

Пише: Иван Милошевић Министар вањских послова Ђорђе Радуловић потврдио је да ће новинар "Вијести" Владан Жугић бити специјални изасланик у Загребу. -Влада је посвећена регионалној сарадњи са свим државама. Донијели...