Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БУДВА И ИЗБОРИ: Срби против Срба!

Пише: Иван Милошевић

Након  избора у Будви јасно је да су Срби побједници у том граду,  а јасно је и то да Срби неће са Србима! Типична српска прича која нас већ деценијама и вјековима прати куда год се окренемо и било гдје да одемо – Срби су највећи непријатељи самима себи! Синоћ је Никола Јовановић, бивши предсједник локалног парпамента, јасно поручио да нема шансе да буде у коалицији са српском коалицијом! 

Нијесам познавалац будванских политичких неприлика и ко је у том граду крив за међусобне оптужбе и злу крв између два српска табора, али као обични Србин волио бих да видим барем елементарну пристојност међу српским лидерима у том граду и жељу да искористе оно што им Срби у том граду преко гласачких листића поручују – Будвом треба да владају Срби и то без помоћи осталих!

Уколико тако не буде једна од српских побједничких фракција мораће да потражи помоћ од странака и политичара којима су Срби задња рупа на свирали и који ће рукама и ногама гласати све оно што је против Срба. При томе мислим на Демократе, ПЕС, ДПС и остале који су задњих дана са десет прстију гласали за Резолуцију о Сребреници, а јуче су гласали и да албанско Косово буде члан парламента НАТО-а ( уколико сам добро запамтио назив организације). И једна српска фракција у Будви каже да ће прије са тим политичарима, него са српским из друге српске фракције! Уколико ово није класична потврда српске неслоге онда не знам шта је друго и мука ми је то да гледам!

Слушам једну српску фракцију да Будва треба да се врати Будванима и да се тим градом не управља из Подгорице и слушам другу српску фракцију да договор мора пасти и да Срби мора да се уједине, како би грађани добили оно за шта су гласали – да Будвом владају Срби! И једни и други су у праву и умјесто да их та чињеница уједињује, она их раздваја! 

Уколико било ко из двије српске фракције због својих личних нетрпељивости и личних интереса у нову локалну власт уведе представнике странака који Србима о главу раде (Демократе, ПЕС, СДП, ДПС) потврдиће стару уклету српску максиму да све може када се Срби гложе и мораће да прихвате чињеницу да упркос томе што су сви против Срба, да се том антисрпском покрету придружују и они и да свјесно раде против самих себе и против народа који им је дао гласове!

У Будви је све јасно! У Будви Срби се гложе и дају шансу осталима да то искористе и да преко леђа Срба засједну у локалне фотеље! И тамо наставе да раде оно што најбоље знају – да буду против Срба! Тужно и отужно! А можда сам и наиван и вјерујем у оно у шта нико не вјерује, барем не у Будви – да Срби морају са Србима!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

СПРДЊА У ГЛАВНОМ ГРАДУ: Грађани плаћају дугове Милових “лавица”, ДПС и сателити преузели Подгорицу прије избора!

НЕКИМА ЈЕ УЛАЗАК СРБА У ВЛАДУ ТРН У ОКУ: Поред ДПС-а вриште и “Вијести”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!