Насловна Почетна Радовић: Пендрек коалиција организоване криминалне групе, њихови одборници достојни презрења!

Радовић: Пендрек коалиција организоване криминалне групе, њихови одборници достојни презрења!

Општина Будва ни данас неће радити, а у њу ће моћи ући само они запослени који буду позвани. То је наведено у одлуци коју је потписао Владимир Булатовић. Градоначелник Марко Царевић и предсједник Скупштине општине Крсто Радовић стигли су око 7.45 сати испред зграде Општине. Њих и лидера будванских Демократа Мијомира Пејовића зауставио је полицијски кордон.

Предсједник СО Крсто Радовић оптужио је министарку Сузану Прибиловић, посланика ДПС-а Николу Дивановића, шефа будванског ДПС-а Предрага Јелушића, одборницу Снежану Куч и 17 одборника да стоје иза хапшења Драгана Краповића, Николе Сјеклоће, Јасне Докић, Драгана Божовића, Игора Ђурашевића, Ненада Бугарчића и осталих службеника и ватрогасаца.

Поручио је да су они срамота за Будву и прочитао поново имена одборника.

То су Марко Вуковић, Гојко Љубановић, Снежана Куч, Весна Нишавић, Драгана Пима, Борис Рафаиловић, Милија Секуловић, Божо Лазовић, Предраг Дајковић, Сања Ђедовић, Милан Зец, Горан Борета, Милица Петричевић, Марина Гардашевић, Предраг Нилашевић, Анђела Бориловић (Ивановић) и Стеван Џаковић, казао је Радовић и рекао да сви грађани Будве треба да презру.

Он је казао да су Прибиловићева, Дивановић и Јелушић “класични потказивачи, шпијуни који хапсе своје суграђане”.

-То је једна обична пендрек коалиција, која се крије иза непотписаних саопштења организоване криминалне групе ДПС, казао је Радовић.

Царевић је истакао да „присуствујемо тужном скупу“ гдје је полиција подређена приватном обезбјеђењу.

Показало нам је обезбјеђење данас један папир који нам онемогућава да данас радимо. Као што видите, пендрек је једини начин комуникације. Ови људи које је набројао Радовић су обичне кукавице, које немају образа, части и храбрости да дођу да сједнемо и у очи се погледамо и дијалогом покушамо да ријешимо ове ствари. Њихов дијалог су пендрек и сузавац ове полиције и срећан сам што смо ми сви заједно на другој страни. Читав живот сам се борио и борићу се против таквих издајника и људи којима је само фотеља интерес. Лоповлук и угодан живот су њихово име и презиме. Зато ће ови људи бити уписани црним словима у историју овога града, казао је Царевић.

Шеф одборничког клуба Демократа Мијомир Пејовић је поручио да се наставља терор грађана Будве од стране Прибиловићеве, Дивановића и Јелушића.

Под њиховим наређењем грађани се батињају, бачени су сузавци на омладину Будве. По њиховом наређењу су ухапсени сви ови људи. То је незабиљежено у овоме граду. Док су многи криминалци из будванског ДПС слободно шетају улицама, Краповицу се стављају лисице на руке. Ово је један од најсрамотнијих тренутака у историји града, казао је Пејовић и навео бројне афере, од шеталишта у Петровцу до Аква парка које тужилаштво није процесуирало.

Царевић је тражио да се пусте утамничени људи.

Царевић и Радовић су позвали грађане да се разиђу и навели да ће свакога дана долазити на посао. Из полиције је речено да у згради нема никога, осим припадника приватног обезбјеђења. Саопштили су да је забрањено окупљање више од 20 особа.

Припадници интервентне јединице су на улазу у зграду, док су испред Општине на платоу паркирана два полицијска возила са припадницима интервентне јединице. Ово је четврти дан како локална управа не ради.

Извор: Вијести

Најновији чланци

ИЗ БЕРАНА ПОРУЧЕНО: “НЕ ДАМО НИ ЈЕДАН ПЕДАЉ СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ“!

У организацији грађана Берана организован је спонтани протесни скуп у знак подршке Србима на светом и распетом Коосову и Метохији. Грађаани су у протесној...

ТРИ „С“

Пише: ђакон Павле Љешковић "Опростите, јесте ли ви свештено лице? И није ми баш неко паметно питање. Наравно да јесте свештено лице, док носите ту...

Људи, је ли могуће: Савез комуниста подржао Бора и Рамиза, пардон Алексу и Дритана!

Безрезервна подршка Савеза Комуниста Коалицији ,,ХРАБРО се броји!” на челу са Алексом Бечићем и Дританом Абазовићем на предстојећим парламентарним изборима 11. јуна, казао је...

Дарио Вранеш: Лаки (ДПС) је мало нервозан, дошао је крај монтенегринске хистерије и идеологије Секуле Дрљевића!

Поштујем Устав Црне Горе, казао је предсједник Општине Пљевља Дарио Вранеш, коментаришући одлуку да наложи установама чији је оснивач локална управа да истакну поред...
video

ФИЛМ: Кнез Арсен Карађорђевић!

Рођени брат Петра Првог Карађорђевића, велики командант руске и српске армије - а заборављен, науштрб измишљених хероја. Захваљујем сабрату, сапатнику, саветнику, пријатељу, режисеру Милану...