Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БОШЊАЦИ СИПАЈУ СО НА СРПСКУ РАНУ: У Њујорку представници Бошњачког вијећа разговарали са Емилијом Реџепи, обећали подршку независном Косову*!

У Њујорку је јуче уприличен састанак предсједника и потпредсједника Бошњачког савеза Црне Горе у Њујорку Есада Растодера и Рамиза Љешнанина са потпредсједницом Владе Косова Емилијом Реџепи.

На састанку су се размијенила мишљења о тренутној ситуацији у Црне Гори, и ставу представника Црне Горе у Савјету Европе и непримјереном излету представнице Црне Горе у Савјету која је гласала против уласка Косова у СЕ, каже се у саопштењу.

Обострано су се сложили и вјерују да ће Црна Гора у априлу исправно поступити и гласати за пријем Косова у Савјет Европе.

извор: цдм

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАН СЈЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА, ГЕНОЦИДА И ДРУГЕ ЖРТВЕ ФАШИЗМА, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Памтимо и поштујемо дубоке и болне ране нашег народа!

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!

ФАЛСИФИКАТИ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ: Стефана Првовјенчаног није крунисао папа, него Свети Сава и то руком Јована Крститеља!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!