Насловна Почетна Бато Царевић: Када дигитрони цвиле и ловци на фотеље!

Бато Царевић: Када дигитрони цвиле и ловци на фотеље!

Предсједник будванске општине Марко Царевић саопштио је да не постоји озбиљнијих проблема око формирања локалне власти и да је, што се њега тиче, власт формирана одавно.

Власт је формирана одавно. Сад само цвиле ови што нијесу имали дигитрон у џепу и нијесу добили оно што су жељели, рекао је Царевић.

Он тврди и да у Будви све функционише нормално и без проблема.

Проблем имају само ловци на фотеље. Они коју су љетос били испред сузаваца и шок бомби и сада су на првој линији фронта, а они који су се сакривали по ћошковима и вадили боловања сада цвиле за фотељама. Ништа то није необично, ово је Црна Гора, додао је Царевић.

Он каже и да као предсједник општине не учествује у састанцима који се воде око формирања власти на локалном нивоу, али да је на основу информација које добија оптимиста да ће договор ускоро бити постигнут.

Некоме за договор треба недјељу дана, некоме мјесец, некоме три, некоме пола године, али и то је демократија. Свако може да ради шта мисли, али у суштини власт функционише. Није добро што је овакво стање, али није ни проблем јер све функционише како треба, рекао је Царевић.

Поред Царевића, оптимисти поводом коначног формирања власти су и из локалне већине.

-Локална власт у Будви биће формирана у наредна три дана, казао је предсједник Извршног одбора будванског огранка Праве Црне Горе Александар Саша Франета истичући и да о расписивању нових локалних избора „нема ни говора“.

Никаквих проблема око формирања власти у Будви нема. Ми ускоро очекујемо позив од Нове српске демократије на разговоре и мислим да ћемо на том састанку све ријешити. Власт у Будви ће бити формирана у наредна три дана, тврди Франета.

Он је и казао да су представници Праве Будве у понедјељак одржали састанак са представницима осталих партија на коме је договор око формирања власти приведен крају.

-У ова два-три дана ћемо све ријешити, будите сигурни. Власт ће бити формирана и нема говора о новим изборима, тврди Франета.

Он истиче и да актуелни предсједник општине има апсолутну подршку будванског огранка Праве Црне Горе.

На крају ће сви бити задовољни, јер Права Црна Гора нема интерес око фотеља. Наш интерес је једино да будванска власт буде квалитетна и поштена и да Будву врати на мјесто које јој припада, казао је Франета.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Најновији чланци

Улцињ: Нрекић и четворица сарадника браниће се са слободе!

Предсједник Општине Улцињ Љоро Нрекић и четворица његових сарадника пуштени су да се бране са слободе након саслушања у улцињском Центру безбједности. То је...

Ало, Жугићу, овдје Дритан!

Пише: Бећир Вуковић – Ало, Дритане, запосли ли ти своју бившу девојчицу за своју секретарицу, ало, овдје је Жуга из “Вијести”… – Ало, Владане Жугићу, што...

Демократија по ДПС-у: Зорица Ковачевић у Даниловграду бира и предсједника Удружења пензионера!

Зорица Ковачевић, предсједник Општине Даниловград, бира предсједника Удружења пензионера у овом граду! У вароши крај Зете једна од локалних тема је и поменуто удружење...

Дилеме: Зашто полиција не хапси ДПС функционере у Никшићу, наочиглед свих купују гласове!

Ових дана учестала су хапшења и привођења грађана због објава на фејсбуку, а јутрос је у полицију приведено и ДПС руководство у Улцињу. Интересантно...

Србија: Новинари међу првима ће примити вакцину!

На листи приоритета за вакцинисање у Србији су и просветни радници и новинари. Вакцинација представника седме силе, највероватније, ће почети у уторак. Председница извршног...