Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

Министарка европских послова Маида Горчевић данас је у Скупштини Црне Горе, одговарајући на питања посланика, казала да ће Црна Гора гласати за Резолуцију о Сребреници.

Као Бошњакиња не бих вољела да се питање Резолуције УН о геноциду у Сребреници користи у дневно-политичке сврхе, нити да се било који народ прогласи геноцидним и то је разлог због кога је Влада кроз консултације са међународним партнерима предложила допуну документа како би се спријечиле манипулације у наредном периоду и етикетирање народа, навела је она.

Не тако давно, Весну Братић, тадашњег министра просвјете, такозцане грађанске странке и НВО су черечили по медијима када је јавно рекла да је Српкиња и називали је свакаквим именима. Изгледа да је у Црној Гори дошло вријеме да је боље бити Бошњак него Србин! Изгледа да то грађанским профилима изгледа некако љепше!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!