Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

Министарка европских послова Маида Горчевић данас је у Скупштини Црне Горе, одговарајући на питања посланика, казала да ће Црна Гора гласати за Резолуцију о Сребреници.

Као Бошњакиња не бих вољела да се питање Резолуције УН о геноциду у Сребреници користи у дневно-политичке сврхе, нити да се било који народ прогласи геноцидним и то је разлог због кога је Влада кроз консултације са међународним партнерима предложила допуну документа како би се спријечиле манипулације у наредном периоду и етикетирање народа, навела је она.

Не тако давно, Весну Братић, тадашњег министра просвјете, такозцане грађанске странке и НВО су черечили по медијима када је јавно рекла да је Српкиња и називали је свакаквим именима. Изгледа да је у Црној Гори дошло вријеме да је боље бити Бошњак него Србин! Изгледа да то грађанским профилима изгледа некако љепше!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НИШТА НЕОБИЧНО, АЛБАНЦИ НА СТРАНИ ХРВАТА: ЦГ да се извини због Резолуције о Јасеновцу, подсјећањем на усташки злочин не можемо у ЕУ!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Ниједан добронамјеран човјек није могао да наслути да ће се 2024. године модерна Хрватска поистовјећивати са НДХ-ом!

ХРВАТСКА НА КРИЛИМА ПАВЕЛИЋА, СРБИ НЕПОЖЕЉНИ: Мандић и Кнежевић не могу у лијепу њихову!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!