Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Срби насљедници историјске Црне Горе која је држала до великих вриједности!

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић изјавио је данас на заједничкој седници влада Србије и Републике Српске да је дужност српских политичара у Црној Гори да пронађу заједнички језик са комшијама и другим народима, и додао да српски народ у будућности мора да остане на окупу.

-Ово није само скуп двије државе, треба да будемо најближи једни другима, као и стотинама година уназад, рекао је Мандић и додао му је посебна част што присуствује Свесрпском сабору у Београду.Он је истакао да Србе из Црне Горе на заједничкој сједници представљају и српски посланици у Скупштини Црне Горе, предсједници општина који су Срби, као и директори и предсједници одбора јавних предузећа у Црној Гори, а за које је гласао српски народ.

-Ми Срби из Црне Горе желимо да будемо тако посматрани. Замолио бих вас да имате осјећаја за своје сународнике који су све ове патње народа проживјели заједно с вама. Нисмо у Црној Гори сви исти, тврдим да смо ми насљедници историјске Црне Горе која је држала до великих вриједности”, рекао је Мандић, јавља Танјуг.

Извор: Политика

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАСНО ЈАКОВ У ЦРНУ ГОРУ СТИЖЕ: Открио да је РТЦГ под политичком контролом, да незналице владају, да је безбједоносни систем пун рупа – то до сада нијесмо знали!

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

ДОК МОНТЕНЕГРИНИ СВАКИ СРПСКИ САБОР ПРОГЛАШАВАЈУ ФАШИСТИЧКИМ: Вјоса Османи у Улцињу, каже да је тај црногорски град њен други дом – комите и Јаков ћуте!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jelenaboro

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

joanikije

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

gusle01

У ДАНИЛОВРАДУ: Гусларско вече поводом 72 године ГД “Његош”!

punisa

ДАН КОЈИ ЈЕ ИЗМЈЕНИО ИДЕЈУ ЈУГОСЛОВЕНСТВА: Пуниша Рачић убио Стјепана Радића, краљ Александар увео диктатуру!

alba7

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!