Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Антисрпство и даље политика ДПС-а, због Посрбица неко ће пред суд!

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић рекао је да је посјета предсједника Републике Српске Милорада Додика Подгорици још једном доказала да једино опозициона Демократска партија социјалиста (ДПС) не жели било какве промјене набоље у Црној Гори.

Антисрпска хистерија је, нажалост и даље њихова мејнстрим политика, али она даје све мање резултате и код најтврђих бирача тог блока. Слободно можемо рећи да је узбуђење вјештачки креирано, истакао је Мандић.

Према његовим ријечима, на протесту који се дешавао паралелно са посјетом предсједника Републике Српске није било више од 30 особа.

О самом скупу довољно говори чињеница да ће поједини његови учесници вјероватно бити процесуирани због шовинистичког транспарента `Црногорац, а не посрбица`, који Србе из Црне Горе представља издајницима и грађанима другог реда, рекао је Мандић за РТ Балкан.

Мандић, који је и предсједник “Нове српске демократије”, нагласио је да ДПС не проналази формулу за заустављање одлива бирача, који, како је додао, сада траже алтернативне политичке опције.

-Из тог разлога из ДПС-а понављају отрцану мантру о “угрожености државе, петој колони и издајницима, рекао је Мандић.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик је у уторак, 27. фебруара, посјетио Црну Гору гдје се састао са предсједником Скупштине Андријом Мандићем и подржао српску националну заједницу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

СПРДЊА У ГЛАВНОМ ГРАДУ: Грађани плаћају дугове Милових “лавица”, ДПС и сателити преузели Подгорицу прије избора!

НИШТА НЕОБИЧНО, АЛБАНЦИ НА СТРАНИ ХРВАТА: ЦГ да се извини због Резолуције о Јасеновцу, подсјећањем на усташки злочин не можемо у ЕУ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!